Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Sigurna vožnja, s Apollovim zimskim gumama

Tjekom Godina, indijski proizvoðaè guma Apollo se pokazao Kao VRLO uspešan Ne Samo prodavajuæi kvalitetne gume po povoljnim cenama , VEC sam konstantno razvijajuæi sposobnost integracije naprednih tehnologija Kompanija poseduje i nekoliko drugih brendova, ukljuèujuæi i vima poznate Kao Vredestein ja Maloya -.. ŠTO JE dalji pokazatelj da je Apollo spreman da prestigne Gigante u toj sferi.

Kao ŠTO SE I oèekuje OD ozbiljnih proizvoðaèa, Apollo nudi gume za Škoro Sve tipove VOZILA. Dizajnirane za pružanje bezbedne, udobne i efikasne vožnje u suvim i mokrim uslovima, Apollo letnje gume predstavljaju specijalnu mešavinu gume, Koja obezbeðuje dobru kontrolu nad vozilom i nizak nivo trenja. Sara na gazeæem sloju JE napravljena Tako da obezbedi adekvatno odvoðenje vode, veæu dugotrajnost gume i veæu udobnost.

' Nova Zvezda na horizontu "Objavio JE poznati nemaèki Auto Bild èasopis, pozivajuæi se na postignute rezultate modela Apollo Amazer 3G na testovima letnjih guma. Ovaj tekst izuzetni PROIZVOD osvojio JE veoma dobre ocene za kontrolu VOZILA u suvim i vlažnim uslovima, Kao i za potrošnju goriva i otpornost pri trenju. Model bez unutrašnje gume Apollo Amazer 3G JE Dostupan u razlièitim dimenzijama i odgovara velikom broju putnièkih automobila.

Na sajtu gume.com.hr, možete poruèiti Apollove najbolje ' letnje hitove "po izvanrednim cenama .Poruèite odmah DVE ILI Više letnje gume Apollo onlajn ja dostava CE Biti besplatna. Kliknite " Potražite montažnog partnera 'za traženje autoservisa u vašem gradu, i mi æemo VAM dostaviti gume na adresu Istog za profesionalnu montažu.

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa