Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Avon zimske gume

proizvoðaè guma Avon, koji ima zimske gume s dobrim omjerom cijene i kvalitete, je prisutnost na tržištu i proizvodi gume s poèetkom 1904. Od 1997. godine Avon Gume korporacija je kupio amerièke tvrtke Cooper gumama & Rubber Company, ali oni i dalje proizvode vrhunske kvalitete guma

Visokog kvaliteta Avon zimske gume

Avon zimske gume Avon preporuèuju zbog dobre stabilnosti, otpornost na akvaplaning i rukovanje na mokrim i snijegom prekrivenim cestama tijekom zime. Avon gume se koriste za Avon zimske uslove i omoguæuja i pruzaju potpunu sigurnost na temperaturama ispod 7 stupnjeva celzija, èime se osigurava bolje prijanjanje u hladnim vremenskim uslovimai. Popreèni i uzdužni obrasci gaznog sloja su veci od letnjih guma , èime se omoguæuje brži odvod vode, blata i snijega.
Zbog njihove konstrukcije i sastava, zimske gume su skuplje od ljetnjih guma, ali mnogo jeftinije od za sve vremenske uslove gume, jer cjelogodisnje gume.

Na vrh ilestvice Avona , kao što su Ice Touring ST ili CR85 Preporuèujemo im da vlasnici automobila tijekom zime. Na gume.com.hr možete naæi Ice Touring i Ice Touring ST profili za osobna vozila po najpovoljnijim cijenama dostupne online. Za Offroad / 4x4 prva klasa preporuèujemo Ranger Led profil i komercijalnih vozila, Avon Vanmaster Model.