Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Barum ljetne gume

Barum ljetne gume

Èeški proizvoðaè guma Barum je bio dio njemaèke Continental skupine od 1993. Barum ljetne gume su razvijene s visokom uèinkovitosti.

Najbolja vožnja i performanse

Barum ljetne gume podvrgnute su stalnom istraživanju i redovito se poboljšavaju s novom, inovativnom tehnologijom. Ovdje, tvrtka koristi pogodnosti osobito iz njihovog partnerstva s Continental. Primjerice, programeri su uspjeli poboljšati disperziju vode kod akvaplaninga s novim gaznim slojem i uzorcima. Izmeðu ostalog bolje prianjanje na mokroj cesti, put koèenja je takoðer kraæi.

Savršene ljetne gume za male i srednje klase automobila

Barum ljetne gume spektar "Brillantis" osobito je razvijen za male i srednje klase automobila.Poseban gazni sloj jamèi savršenu vuènu silu i veliku stabilnost u zavojima. To pruža više udobnosti u vožnji i manju potrošnju goriva.

Uvjerljiva recenzija u testovima

Njemaèki magazin "Gute Fahrt" potvrðuje da su Barum ljetne gume dobar kvalitetan brand po pristupaènoj cijeni. U 2012, gume su osvojile pozitivne kritike za dobru upravljivost i uravnoteženo ponašanje na mokroj cesti. Dobro prihvaæene takoðer i kod vožnje i ponašanja kod akvaplaninga, kao i udobnost i niska buka kotrljanja u vožnji.