Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Bridgestone cjelogodišnje gume –vrhunski performans u svim vremenskim uslovima

Trenutno najveæi proizvoðaè automobilskih guma, Bridgestone je više od nevjerojatno uspješne tvrtke . Za vozaèe diljem svijeta, Bridgestone jedan od najtraženijih premium brendova, garancija je za izvrsne performanse i kvalitetu bez kompromisa. Bridgestone proizvodi su ukljuèeni kao originalna oprema na mnogobrojnim modelima vozila veæine znaèajnih proizvoðaèa automobila, a brand je jedan od najkonkurentnijih na premium tržištu.

Ako ste zainteresirani za cjelogodišnje gume visokih performansi, naš online šop ima u ponudi Bridgestone gume koje odgovaraju razlièitih markama i modelima automobila. Pregledajte naš katalog za dodatne informacije, ili iskoristite opciju pretrage kako bi jednostavno pronašli proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Izvanredne performanse tijekom cijele godine sa Bridgestone cjelogodišnji gumama preko gume.com.hr

Od premium celogodišnjih guma se oèekuje da osiguraju visoku razinu sigurnosti, udobnosti i trajnosti u svim osim najekstremnijim vremenskim uvjetima, i odgovarajuæu sigurnost èak iu surovim zimskim uvjetima. To je upravo ono što Bridgestone A001 postiže; napredni silikonsko-gumeni materijal ostaje elastièan i potpuno funkcionalan pri velikom rasponu temperatura, osigurava punu kontrolu i dobro koèenje na svim podlogama, od vrelog asfalta do zamrznutih puteva. Meðutim, najbolji performans Bridgestone A001 cjelogodišnje gume ostvaruju na vlažnom putu, gdje omoguæuju odlièno upravljanje i brzinu I stabilnost prilagoðene autoputu, veliku otpornost na hidroplaning, i izuzetno snažno koèenje.

gume.com.hr vam nude visoko tražene Bridgestone cjelogodišnje gume po najboljim cijenama . Kao dodatna pogodnost, dostava diljem Srbije je besplatno za sve narudžbe od preko dvije gume.