Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Sigurno na cesti s Bridgestone ljetnim gumama

Bridgestone ljetne gume

Japanska tvrtka je jedan od najvažnijih svjetskih proizvoðaèa guma, te je snabdevac za najbolje Formule 1 timove iz godine i godinu. Teški izazovi i kontinuirano poboljšanje isplatili su se u svakodnevnom prometu. Pri razvoju ljetne gume, Bridgestone posveæuje posebnu pozornost na sigurnost. Stoga, ljetne gume Bridgestone kombiniraju nesmetano rukovanje I upravljanje s najambicioznijim sigurnosnim kriterijima. Osim toga, ljetne gume Bridgestone jamèe visoku razinu zabave i udobnosti u vožnji I na suhim i na mokrim cestama. Bridgestone ljetne gume su premium cijelogodisnje gume, apsolutno uvjerljive kada je u pitanju rukovanje, vuèa i akvaplaning.

Bridgestone ljetne gume- uvjerljive na testiranju

Bridgestone ljetne gume osvojile su visoke ocjene tijekom ovogodišnjeg testiranja vodeæih automobilskih èasopisa. U 2012. godine njemaèki magazin "Autozeitung" dodjeljuje Bridgestone Turanza T001 ljetnim gumama natpis "vrlo preporuèljivo". Savršeno uravnoteženje performansi udobnosti, sigurnosti i istrajnosti u vožnji. Ova guma je jedan od Bridgestone-perjanica unutar touring segmenta. Bridgestone ljetne gume takoðer u potpunosti uvjeravaju u drugim recenzijama tijekom 2012. Najbolje ocjene su dobile od strane Njemaèke, Švicarske i Austrijske automobilske udruge i klubova.

Bridgestone: Uvjek deo state-of-the-art tehnologije

Bridgestone ljetne gume se stalno razvijaju sa ciljem da prate najnovije tehnologije. Najbolji primjer je Bridgestone- ova razvojna tehnologija- COOLING FIN Technology za znaèajno poboljšanje guma i kvalitete performansi: gume ostaju u cijelosti operativne èak i kada tlak u gumama spontano opadne. Dakle, u tom slucaju se još uvijek može prelaziti smanjenom brzinom, sigurno, odreðena udaljenost, bez ikakvih problema.

Proizvoðaèi se oslanjaju na Bridgestone

Uz odlièan kvalitet i performanse ide I vodecŽa uloga Bridgestone letnjih guma meðu dobavljaèima . Poznati proizvoðaèi kao što su BMV , Citroen i Mercedes-Benz oslanjaju se na Bridgestone letnje gume kao poèetnu opremu svojih automobila. Naravno, Bridgestone ima sve vrste guma za automobile, kamione , motore, 4k4s , terenska vozila, kao i moto gume.