Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Cooper zimske gume – za sve koji cene vrednost sigurnosti

Sa preko 100 godina iskustva u porizvodnja automobilskig guma, Cooper jedan od najcjenjenijih proizvoðaèa. Sa širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda u ponudi, aktualni Cooper katalog je privlaèniji nego ikada prije. Kvaliteta i odlièna vrijednost spram cijene su glavne karakteristike proizvoda ove tvrtke, a Cooper gume prilagoðene vašim potrebama uvijek možete naæi na gume.com.hr - po vrlo konkuretnim cijenama !

Za zimsku sezonu, naš online šop vam nudi raznovrsne Cooper zimske gume za osobna vozila svih velièina, SUV terence i manja komercijalna vozila. Discoverer i Weather-Master linije proizvoda vam pružaju modele za sve zimske namjene, ukljulujuæi ekonomiène gume za gradske automobile, ugodne gume za duža putovanja za obiteljska vozila, high-performance gume, i specijalizirane 4x4 zimske gume.

Stavite sigurnost na prvo mjesto sa Cooper zimskim gumama preko gume.com.hr

Cooper-ovi Weather-Master modeli su proizvedeni od visoko kvalitetnih materijale, s naprednom usmjerenom mrežom gaznoga sloja, i 3D tehnologijom lamela, kako bi pružili potpunu sigurnost u zimskim uvjetima. Cooper Weather-Master S / T2 i S / T3 su modeli za kompaktna vozila i vozila srednje velièine, Weather-Master SA2 je dizajnirana specijano za snažna high-performance vozila, a Weather-Master WSC je odlièna za SUV terence.

Specijalno namijenjene za potrebe SUV-a i 4x4 primjenu, Cooper Discoverer linija proizvoda pruža nemilosrdnu kontrolu I trakciju u surovim vremenskim uvjetima - zahvaljujuæi najnovijim silikonsko-gumenim materijalima i vrhunskim dizajnerskim rješenjima za superiornu trakciju na snijegu i ledu. Discoverer M + S Sport i M + S2 su pogodne za performance SUV-eve, dok je Discoverer M + S odlièna za off-road vozila.

Naruèite Cooper zimske gume preko gume.com.hr, i iskoristite odliène cijene i kvalitetan korisnièki servis - I pogodnosti kao što su besplatna dostava diljem Srbije za naruèene dvije ili više gume!