Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Debica ljetnje gume

Debica je na tržištu automobilskih guma još od 1937. Poèevši od 1995. dio Debica SA dionica je kupljen od strane amerièke tvrtke Goodyear Tire & amp; Rubber.
Kroz razvoj i inovaciju tvrtka je uspjela unaprijediti kvalitetu i karakteristike ljetnih guma sa svakom novom generacijom proizvoda. Nove Debica gume nude odliènu udobnost i upravljanje na suhim i mokrim cestama.
Poljski brend nastavlja parira kao pristupaèna alternativa premium gumama dostupnim na tržištu. Svaki proizvedeni profil odgovara trenutnim zahtjevima i ima EU oznake za otpornost kotrljanju, emisiju buke i indeks koèenja na vlažnoj podlozi.

Debica ljetne gume - kvalitetu po razumnoj cijeni

Preporuèujemo ljetne gume Debica Presto i Furio - kvalitetne modele koji vam pružaju ustrajnost, sigurnost i udobnost pri velikim brzinama. Presto guma asimetriène šare pruža odlièan performans u svim vremenskim uvjetima. Furio, je privlaèan zahvaljujuèi inovativnom dizajnu i visokom indeksu brzine. Usmjereni profil gradi veliku šaru V oblika za bolju stabilnost u zavojima, a mnogobrojni boèni kanali na profilu sprjeèavaju akvaplaning.

Naši struènjaci æe vam pomoæi pri izboru odgovarajuæih Debica ljetnih guma za vaše vozilo. Naruèite online preko gume.com.hr.