Payment Banner

Debica ljetnje gume



Marka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Debica je na tržištu automobilskih guma još od 1937. Poèevši od 1995. dio Debica SA dionica je kupljen od strane amerièke tvrtke Goodyear Tire & amp; Rubber.
Kroz razvoj i inovaciju tvrtka je uspjela unaprijediti kvalitetu i karakteristike ljetnih guma sa svakom novom generacijom proizvoda. Nove Debica gume nude odliènu udobnost i upravljanje na suhim i mokrim cestama.
Poljski brend nastavlja parira kao pristupaèna alternativa premium gumama dostupnim na tržištu. Svaki proizvedeni profil odgovara trenutnim zahtjevima i ima EU oznake za otpornost kotrljanju, emisiju buke i indeks koèenja na vlažnoj podlozi.

Debica ljetne gume - kvalitetu po razumnoj cijeni

Preporuèujemo ljetne gume Debica Presto i Furio - kvalitetne modele koji vam pružaju ustrajnost, sigurnost i udobnost pri velikim brzinama. Presto guma asimetriène šare pruža odlièan performans u svim vremenskim uvjetima. Furio, je privlaèan zahvaljujuèi inovativnom dizajnu i visokom indeksu brzine. Usmjereni profil gradi veliku šaru V oblika za bolju stabilnost u zavojima, a mnogobrojni boèni kanali na profilu sprjeèavaju akvaplaning.

Naši struènjaci æe vam pomoæi pri izboru odgovarajuæih Debica ljetnih guma za vaše vozilo. Naruèite online preko gume.com.hr.

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar

Clients opinions

Shop rating
more