Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Sportska udobnost u vožnji sa Dunlop ljetnim gumama

Dunlop ljetne gume

U tijeku istraživanja i razvoja, proizvoðaè guma Dunlop uspio je znaèajno poboljšati performanse, Dunlop ljetne gume, sa svakom novom generacijom. Najnovije ljetne gume Dunlop osvajaju visoke ocjene za skladno rukovanje na suhim i mokrim cestama..

Inovativna tehnologija za sportsku vožnju

Sva dostignuæa od Dunlop-a imaju jedan cilj: savršena kombinacija sigurnosti i udobnosti u vožnji. Osim toga, niski otpor kotrljanja dovodi do smanjenja potrošnje goriva i smanjenja emisije CO2. Dunlop ljetne gume visoko se vrednuju zbog niske razine buke kotrljanja i odlicne stabilnosti prilikom prianjanja. Ljetne gume Dunlop imaju visoke sigurnosne margine kada se suoèavaju sa akvaplaning rizikom i osiguravaju preciznost upravljanja. To omoguæuje vozaèu da brzo reagira na promjene u vremenskim uvjetima.

Specijalne sportske Dunlop ljetne gume

Dunlop se oslanja na “TOUCH TECHNOLOGY” za sva postignuæa. To daje vozaèu stalnu povratnu informaciju o tome koliko su ljetne gume u sinhronizaciji sa autom i cestom. Dunlop ljetne gume u sportskoj liniji proizvoda su iznimno popularne meðu vozaèima. Na primjer, ljetna guma SP Sport 01 je savršena serijska proizvodnja guma za mid-range i luksuznih automobila. Ono što je posebno je njegov asimetrièan smjer gaznog sloja gume. Kontaktna površina je podijeljena u tri odvojena podruèja. Dunlop ljetne gume takoðer imaju dodatne snažne bokove. Automobili s ljetnim Dunlop gumama su iznimno stabilni pri vožnji, kao i precizni kada je u pitanju kontrola u zavojima.

Najviše ocjene za Dunlop ljetne gume

Njemaèka najutjecajnija automobilska udruga ADAC dodjeljuje najbolju ocjenu u test periodu ljetnih guma 2012. godine. Ispitivaèi su otkrili da ljetne gume Dunlop pokazuju izvrsnu izvedbu na suhim i mokrim cestama. Niska razina trošenja Dunlop ljetnih guma èini dugotrajniju vožnju. Njemaèki magazin "Auto motor und sport" smatra ljetne gume Dunlop vrlo preporuèljivim. Recenzenti su otkrili da su glavne vrijednosti izvanredna moc u zavojima, iznimne performanse kada se suoèavaju s akvaplaninga rizikom i dobro usporavanje u suhim uvjetima."