Payment Banner

Za velika oèekivanja: zimske gume DunlopMarka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Zimske gume Dunlop

Sa zimskim Dunlop gumama, vozaèi dobijaju proizvod sa state-of-the-art tehnologijom. To se postiže u tijeku istraživanja i razvoja. Tako zimske gume Dunlop dosežu razinu kvalitete koja daleko nadmašuje izazove svakodnevnog života. Nastavljajuæi kontrolu kvalitete osigurava se da svaka guma dolazi s maksimalnim performansama. Vozaèi koji zahtijevaju izvrsne performanse od svojih zimskih guma æe uvijek biti u potpunosti zadovoljni sa Dunlop proizvodima: A zimske gume s izvrsno 'teška vrijemena" svojstvima za sve zimske izazove.

Super Dunlop zimske gume za svako vozilo

Dunlop nudi razne modele guma, stoga je savršeno prikladna zimska guma za svako vozilo. Osim svojih iznimnih svojstava i optimalne kontaktne površine, zimske gume Dunlop uvjeravaju s velikim dizajnom: Ove zimske gume izgledaju dobro na malim i srednjim automobilima, previše. Ne èudi da su mnogi proizvoðaèi automobila montirali Dunlop gume na svoje prve automobile kao poèetnu opremu.

Dunlop zimske gume osvajaju recenzentsku ocjenu

Zimske gume Dunlop redovito pokazuju svoju izvedbu na recenzijama. Njemaèki magazin "Stiftung Warentest" - povezan s globalno poznatom oznakom "Geprüfte Sicherheit" ("odobrenje za sigurnost") - dodjeljuje Dunlop SP Winter Sport 4D gumama oznaku "good" za njihov veliki performans u vožnji pod mokrim uvjetima, a jednako odliène performanse na snježnim cestama. Još jednom, to je pokazalo da zimske gume Dunlop ispunjavaju tri kljuèna kriterija za dobre zimske gume: ukupnu sigurnost, najveæu praktiènost i veliko rukovanje.

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar
Trazimo stanice za montazu
Vaš partner za montiranjePotrebne su radionice koje bi bile nase stanice za montazu. Besplatna prijava ovdje ovdje.