Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Evergreen zimske gume - sigurnija putovanja po zadivljujuæim cijenama

Evergreen je pod-brand Jinyu, jednog od kineskih najznaèajnijih proizvoðaèa guma. Evergreen je sve više pozicioniran u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina, uglavnom prepoznavanjem da je stroga sigurnost i standardi kvalitete su bitni za uspjeh na zapadnim tržištima. Marka nudi atraktivne proraèunske gume za brojne primjene, u razlièitim velièinama, oslanjajuæi se na dobru vrijednost za novac da uštede i zadržei pokroviteljstvo Hrvatskih kupaca.

Economy zimske gume predstavljaju važan sektor tržišta u Hrvatskoj, jer troškovno svjesni vozaèi koji se ne žele kockati s rabljenim gumama èesto odluèuju za nove, proraèunske alternative. Iz tog razloga, Evergreen nije zanemario dodati svom katalogu zimske usmjerene modele u raznim velièinama, pogodne za najèešæe vrste vozila.

Pristupaène i sigurne Evergreen zimske gume, od gume.com.hr

Evergreen EW62 i EW66 Modeli koriste posebne materijale i duboke, kompleksne uzorke gaznoga sloja kako bi se osigurale adekvatne performanse s niskim temperaturama i trakciju na snijegom prekrivenim cestama. Izdržljiva izgradnja i savitljiva silika gumeni spoj osigurava ne samo dobru funkcionalnost u zimskim uvjetima, nego ii pouzdanost i smanjuje otpor kotrljanja. Uèinkovito vodu, snijeg, bljuzgavicu i evakuaciju u pokretu i doprinosi za osiguranje ponašanje u vožnji u svim vremenskim uvjetima. Kao uvjek gume.com.hr nudi vam najatraktivnije ponude. Proces naruèivanja je sada lakši nego ikad, a za narudžbe od dvije ili više Evergreen zimskih guma dostava u Hrvatskoj je apsolutno besplatna!