Payment Banner

Falken ljetne gumeMarka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Falken ljetne gume

Falken Ljetne gume nude ne samo zabavnu u voznji, pruzaju sigurnosti i smanjenju potrosnju goriva u isto vrijeme. Bilo to za sporsku voznju ili lezerniju voznju, Falken Falken ima ljetnu gumu ispunjava sva vasa ocekivanja .

pokušao i testirani Falken gume Sportski

Sport gume, naravno zahtijevaju vrlo precizno rukovanje i uravnotezenje sa izuzetnom stabilnoscu. Falken guma sa svojim dizajnom pruzaju sigurnos i bezbednost na svim podlogama, kao sto pruzaju sigurnost i samnjenju od proklizavanja. To omogucuje vrlo agilano i precizno rukovanje po cesti.

High-Tech na Ljetnoj cesti

Kvaliteta Falken Ljetne gume se stalno dalje razvijaju i unapredjuju. Veci otisak osigurava savrsenu kontrolu nad cijelim vozilom, pri svakoj brzini. Profil gume i specijalna smjesa koja ispunjva standarde. Savrsena kombinacija za sportski stil voznje ismanjen rizik od proklizavanja.

Ugodno i gospodarski

Ljetne gume Falken ponuditi najbolje prianjanje na mokrim i suvim cestama. Simetricna ramena dizajna i cetiri istaknuta zareza na profilu osiguraju optimalno prianjanje i kontinuiranu kontrolu nad vozilo. Osim toga, niski otpor kotrljanja takodjer doprinosi vrlo oj doživljaj voznji . Nizak nivo potencijalnog habanja i dug zivotni - vijek i ucinice vas srecnim i zadovoljnim Falken guma Ljetna guma je pravi pobjednik u gumama.

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar

Clients opinions

Shop rating
more