Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Ljetne gume Federal

Ljetne gume Federal

Ljetne gume Federal namijenjene su za vozaèe sa malim budžezom, koji žele gume na niskim cijenama.Gume Federal imaju smanjenu otpornost u momentu vožnje, a ta èinjenica osigurava dobru udobnost za vrijeme vožnje, smanjuje trošak goriva a moderan profil pruža dobru vanjsku optiku vašem automobilu.

Dobro ponašanje u bilo kojim meteorološkim uslovima

Ljetne gume marke Federal dokazuju na jedan impresivan naèin da vozaèi automobila ne moraju da odustanu od dobrog ponašanja njihovog automobila na kolovozu kada kupuju gume na niskim povoljnim cijenama. Gume Federal sigurne su na mokrim kolovozima kao i na suhim kolovozima, i imaju i dobro ponašanje u sluèaju koèenja. Osobine naših guma omoguæavaju jedno optimalno ponašanje na kolovozu, i omoguæavaju èinjenicu da vozaèi mogu upravljati automobilima na jedan sportski naèin.

Ljetne gume Federal u testovima

Iako je cijena naših guma vrlo niska, ljetne gume Federal pokazale su svoje osobne u testovima. Magazin “Autobild” a opisao je 2012 godine naše gume kao “vrlo tihe ljetne gume sa niskom cijenom i dobrom prianjanjem na suhim kolovozu.