Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Opredijelite se za svoju sigurnost - Firestone zimske gume

Èasni amerièki brand Firestone je pravi klasik, poznati po svojoj ukljuèenosti u romantiènu dob motorsporta - poèevši od prve ikada Indianapolis 500 utrke, u 1911., gdje je pobjedio automobil opremljen s Firestone gumama. Danas je èlan obitelji Bridgestone, koji je trenutno najveæi svjetski proizvoðaè guma, Firestone brend stoji ponovno za najsuvremenije rješenje modernog dizajna. Jeste li za kupovinu izvrstih zimskih guma, po konkurentnim cijenama gume.com.hr ima veliki izbor zanimljivih proizvoda, osobito Firestone najnoviji modeli za hladnu sezonu.

Dosljedne performanse u teškim uvjetima, s Firestone gumama od gume.com.hr

Firestone Winterhawk linija zimskih guma nudi puno povjerenje za vožnju po hladnom vremenu . Uživajte u umirujuæim performansama i dobru vrijednost za novac od Winterhawk 2 EVO i Winterhawk 2V EVO .Najnoviji model generacije i trenutno vodeæa linija za zimske proizvoda je Winterhawk 3, koji je dobio široke pohvale u automobilskom tisku za uravnotežene zimske performanse, s izvrsnim ponašanjem na ledu, sigurnim rukovanjem u mokrim uvjetima i dobra potrošnja goriva.

Za lagana gospodarska vozila, Firestone nudi Vanhawk Winter , izdržljive i stabilne zimske gume dostupne u razlièitim velièinama. Osim poveæanog kapaciteta nosivosti, ovaj model daje dobro prianjanje na ledu i snijegu za one neprestan zimske radne dane. Uživajte u vožnji više ove zime, s Firestone zimskim gumama iz gume.com.hr. Naše cijene su najbolje na tržištu, a vi dobijate još veæu vrijednost ako naruèite najmanje dvije gume zahvaljujuæi našoj politici besplatne dostave!