Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Fulda ljetne gume

Fulda ljetne gume

Tvrtka Fulda nudi gume njemacke kvalitete. Osnovana 1900, Tvrtka za gume Fulda osvræe se na dugogodišnju i uspjesnu povijest. Od 1962, brand je dio Tvrtke za gume Goodyear i u ponudi ima gume veoma visoke kvalitete po povoljnim cijenama. Uspjeh tvrtke proizilazi iz inovativnog istrazivanja i stalnog razvoja.

Fulda ljetne gume predstavljaju njemacku premium tehnologiju

Sa svojim gumama, proizvodjac guma fokusira se posebno na maksimalnu sigurnost i veliku udobnost u voznji. Fulda ljetne gume nude optimalno prianjanje i preciznije upravljanje na svim podlogama iu svim vremenskim uvjetima. Brazde gaznog sloja su pod dvostrukim kutom koji jamci nesmetanu odvodnju vode kroz kanale, sto je daleko pouzdanije kod suocavaja opasnosti od akvaplaninga. Dakle, Fulda ljetne gume su savrsena simbioza:
  • Sigurnost
  • Konfornost
  • Efikasnost

Zajamèena velika kilometraža

Vozila prelaze tisuce milja sa Fulda ljetne gume – s zajamcenom sigurnoscu u svim vremenskim uvjetima i do najvisih standarda kvalitete. Bez obzira na brzinu, gume pokazuju cak i niski otpor pri kotrljanju. Vrhunac je iskoristivost goriva zahvaljujuæi inovativnim tehnologijama. Njemacka je poznata organizacija za kontrolu kvalitete TÜV-Süd attested high quality to Fulda summer tyres in 2012. Visoki zahtjevi za ljetne gume? Pruza Fulda!

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa