Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

General zimske gume - neodoljiva privlaènost kvaliteta

General Tire je davatelj kvalitetne zamjene guma još od 1915, inovativni proizvod cijenjen od ranijih vozača koji su vozili karizmatske strojeve kao što su Ford Model T kamion. Danas je član Continental obitelji, brand koji je dio jedne od najvećih i tehnološki naprednih svjetskih proizvođača guma poduzetnika.

Zimska vožnja može biti zastrašujuæe iskustvo, pogotovo kad se uzme u obzir tradicionalna strast Hrvatskog vremena. Ako ste za kvalitetnu na tržištu zimsku gumu, gume.com.hr ima veliki izbor vrhunskih proizvoda General Tire po vrlo povoljnim cijenama -. sa više modela i razlièitim velièinama tako da odgovaraju potrebama svakog vozaèa

Cijenite zimske čari u sigurnosti, s General gumama od gume.com.hr

General zimske gume su prikladne za uporabu u nestabilnim i često izazovnim klimatskim uvjetima srednje i sjeverne Europe, korištenjem naprednih tehnoloških rješenja kako bi se osiguralo skladno ponašanje u vožnji i dobra sigurnosna rezerva u teškim uvjetima na cesti. Generalni Altimax linija proizvoda ukljuèuje raznovrstan Altimax Arctic , Altimax Nordic i Altimax Winter Plus modeli za supermini, kompaktne i srednje velike putnièke automobile.Dizajnirana posebno za SUV vozila, General Grabber Snow omoguæuje korištenje najnovijih generacija silicijski gumeni spoj kako bi se osiguralo visoko prianjanje i razina prianjanja na zaleđenim cestama, snijegu i off-road terenu. Takoðer, General Eurovan Winter osigurava stabilnost i dobro prianjanje na smrznutim cestovnim površinama za lagana gospodarska vozila.

gume.com.hr nudi visokokvalitetne General zimske gume prema povoljnim uvjetima - nenadmašne cijene , jednostavan postupak naruèivanja, dobra korisnièka podrška, i besplatna dostava u Hrvatskoj za narudžbe dvije ili više guma. Pregledajte naš online shop za više informacija o našim odličnim ponudama i uslugama, i posjetite nas opet bilo kad!