Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Hankook ljetne gume

Hankook ljetne gume

Hankook tvrtka je osnovana u 1941 , stoga pripadaju skupini mladjih proizvodjaca guma. Od 1996 , oni su takodje bili sa sjedistem u Europi. Unatoè svojoj kratkoj povijesti, tvrtka je uspjela osvojiti prvo mjesto medju vodecim proizvodjcima guma to se ogleda u cinjenici da mnogi proizvodjaci automobila kao sto su Volkswagen, Renault, Ford i Volvo odaberes kvalitetnu gumu koje Hankook za originalne opreme na razlicitim vozilima.

Hankook - Uvjerljiv rukovanje i udobnost

Hankook ljetne gume odusevljenje s optimiziranim otporom kotrljanja i vrlo niskim nivoem buke pri kotrljanju. To ne samo da cini za visoku ucinkovitost, ali stavlja vozacevu udobnost na max. Meðu posebnim znaèajkama Hankook ljetne gume su:
  • Velika preciznost upravljanja
  • Optimalna stabilnost odrzavanja smjera
  • Izvanredno rukovanje

Desnom prianjanje na bilo kojoj podlozi

Bilo na suhim i mokrim cestama, Hankook ljetne gume uvijek pokazuju optimalni grip i upravljivost. Gume su izvanredna izvedba spektra je zavrsen u vrlo dobro uravnotezzen kontakt tlaka.

Hankook gume ljetne uvjeriti kada je stavljena na test

Poznati casopisi atest Hankook ljetne gume vrlo dobre performanse u voznji, kao i sigurna voznja iskustva. Na testu ljetnih guma 2012 od strane " sportski auto " - njemacki auto magazin -Korejski proizvodjac guma osvojili su prvo mjesto kada je u pitanju kocenje. Pri kocenju od 60 km na sat, ljetne gume po Hankook zaustavio punih 26 metara prije najnizu bodovanja natjecatelja u recenziji.