Payment Banner

Vozite sigurno s Kleber zimskim gumamaMarka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Kleber odavno je pouzdana marka na europskim tržištima, zahvaljujuæi proizvoðaèevoj predanosti kvaliteta i inovacijama. Ako cijenite sigurnost i udobnost u vožnji, opremanje vozila s Kleber zimskim gumama za hladne sezone svakako je izvrsna investicija. ovaj francuski proizvoðaè dizajnira svoje zimske proizvode kako bi se osigurala stabilnost pri brzinama za autoceste i odgovarajuæe prianjanje na poledici. Naš online shop nudi vam Kleber zimske gume u razlièitim velièinama, za gotovo bilo koje vozilo ili model. - Naravno, po odliènim cijenama

Stabilna vožnja na zimskim cestama, s Kleber gumama od gume.com.hr

Kleber Krisalp HP odlièan primjer napredne zimske gume tehnologija za svakodnevnu vožnju. Dizajnirana za osobne automobile u rasponu od kompaktnih hatchbacks do luksuznih limuzina je Krisalp HP ona je izdržljiva guma s iskrenom Mud & amp; Snijeg i hladno vrijeme vjerodajnice funkcionalnosti. Krisalp HP2 je najnovija generacija zimskih guma koja omoguæuje izvrsno prianjanje i koèenje na zaleðenim cestama, kao i odgovarajuæu trakciju na snijegu. Kombi vozaèi ne bi trebali nipošto da se osjeæaju zanemareni od strane Kleber.

Transalp 2 je razvijen da zadovolji specifiène zahtjeve prijevoznika, pomoæu armirane izgradnje da se utvrdi trajnost i nosivost tereta, uz osiguranje po hladnom vremenu stabilnost pri brzinama za autoceste i dobre vozne karakteristike na ledu i snjegu. Naruèite sada i uživajte u pouzdanosti Kleber zimske gume - uvijek po nenadmašnim cijenama od gume.com.hr. Nudimo besplatnu dostavu u Hrvatskoj za narudžbe dvije gume ili više, i opsežan montažnu stanica na raspolaganju.

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar

Clients opinions

Shop rating
more