Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Kumho ljetne gume

Kumho ljetne gume

Kumho gume pravi korejska tvrtka èija proizvodnja guma je sa sjedištem u Seulu. Europska uprava sa sjedištem u Offenbachu u Njemaèkoj. Tvrtka je osnovana 1960 i od tada je uspostavila snažnu poziciju meðu vodeæim proizvoðaèima guma u svijetu. Kumho ljetne gume su nekada bile razvijene za utrke, ali od tada su pokazale odlièno ponašanje u cestovnom prometu. Bilo za automobile ili kamione, Kumho ima odliène ljetne gume za sve vrste vozila.

Raspon guma dolazi od velikog spektra brzine

Ljetne Kumho gume su razvijene da bi ispunile najviša oèekivanja i sigurnosne potrebe na svim cestama. Izvrsna udobnost u vožnji i visoka uèinkovitost su meðu posebnim karakteristikama Kumho ljetnih guma. Kupnjom kupci dobijaju optimalno prianjanje guma po vrlo povoljnoj cijeni.

Posljednja generacija RunFlat guma

Najnovije, nedavno razvijene runflat gume od Kumho-a, provjerite da li možete voziti umjereno i nakon pune deflacije. Posebna smjesa gaznoga sloja sa silikom osigurava vrlo niski otpor kotrljanja i nisko trošenje. To dovodi do optimalnog upravljanja i udobnosti, kao i izvanredne uèinkovitosti.

Kumho ljetne gume uvjeravaju na recenzijama

Najveæi njemaèki automobilski savez ADAC dodijelio oznaku "zadovoljavajuæe" za Kumho ljetne gume, na njihovom sveobuhvatnom testu 2012. Ispitivaèi su bili uvjereni u dobro prianjanje guma, kao i smanjenu potrošnju goriva. Koèenje, upravljanje i stabilnost su takoðer osvojili najbolje ocjene. To pokazuje da impresivno dobra kvaliteta ne mora uvijek biti skupa.