Payment Banner

Maxxis zimske gumeMarka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Maxxis je renomirani Amerièki proizvodjaè guma koji proizvodi veliku paletu razlicitih guma za vozila u rasponu od bicikla do velikih industrijskih mašina. Naravno, Hrvatski - vozaèi su najbolje upoznati sa Maxxis gumama za putnièke automobile i SUV gume, koji su stekle dobru reputaciju za kvalitetu i visoku vrijednost za novac.

Maxxis zimske gume su izuzetno primamljive za vozaèe kojima je potrebno vjerovanje, kvalitetnih proizvoda po pristupaènim cijenama - naravno, nigde razumnije nego na gume.com.hr. Što god da vozite, gdje god da ga vozite, sama raznolikost Maxxis zimskih modela i velièina garantuje da cŽete lako nacŽi onu koja Vam odgovara.

Maxxis gume na gume.com.hr

Maxxis nudi razne zimske modele, za mnoge tipove vozila i aplikacije. Vozaèi automobilai cŽe sigurno biti zainteresirani za Maxxis VP-05 Arctictrekker , nova generacija dizajna koristecŽi inovativne funkcije i napredna gumena jedinjenja da obezbede sigurnost u raznim izazovima tjekom vožnje. Makkis MA- JZ MA-PV i SS-01 pruža odliènu kontrolu u teškim situacijama za SUV i lake kamione, a Kumho MAV2 je odlièna opcija za vozila i druga laka komercijalna vozila.

uvjek možete nacŽi najbolje proizvode sa beskonkurentnom cjenom gume.com.hr . Naruèite odmah dvijee ili više Maxxis zimskih guma, i slanje u Hrvatsku bit æe besplatno! Za još vecŽu udobnost, kliknite na ' montaznog partnera ili vulkanizera ' i da Vaše nove gume budu isporuèene kod vulkaizera i spremne za montazu.

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar

Clients opinions

Shop rating
more