Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Michelin ljetne gume

Michelin jedan od najvecŽih proizvoðaèa originalne opreme odabran od strane mnogih popularnih brendova automobila.

U toku istraživanja i razvoja za visok nivo udobnosti tokom vožnje

Michelin ljetne gume prolaze kontinuirani razvoj. Kompanija odvaja postotak od svojie godišnje prodaje i ulaze konstantno u razvoj istraživanje. Vozaèi takoðer imaju koristi od iskustva kompanije kao i formula 1. U skladu sa razvojnim rezultatima i odliènom kvalitetu ljetne gume pružaju jako velik nivo udobnosti i praktiènosti u toku vožnje.

Ljetne gume za najviše zahtjeve

Michelin nudi uravnoteženu ljetnu gumu da se kotrlja glatko na svim cestovnim površinama. Michelin ljetna guma sa kratkim koèenjem na mokrim cestama smanjuje proklizavanje. Ljetne gume Michelin takoðer obezbeðuju i maksimalnu sigurnost i kontrolu Na suvim cestama. Dodatne pogodnosti su vrlo niskim koeficijentom buke, udobnost i izuzetna trajnost i dugoveènost. Michelin ima redovite inovacije u oblasti ljetnih pneumatika. Najnoviji je Michelin CrossClimate obrazac -. Ljetna guma sa simbolom zimskih guma

Michelin ljetne gume smanjuju potrošnju goriva

Kada je u pitanju smanjenje potrošnje goriva. Michelin stavlja veliki znaèaj na proizvodnju takozvanih Energi Saver guma. Ovde je fokus na efikasnost i zaštitu klime. Michelin ljetne gume sa niskim otporom kotrljanja pomažuŽ da se smanji današnja emisija CO2. Od razvoja "zelenih pneumatika" u 1990, Michelin je igrao znaèajnu ulogu u smanjenju globalne potrošnje goriva i emisije CO2. Ako svi automobili i kamioni u Europi voze "zelene gume", Evropa bi mogla spasiti oko 4,5 milijardi litara dizela i 1,5 milijardi litara benzina godišnje To su dobre gume koje donose odliène performanse i udobnost u vozilu i rukovanje do savršenstva. Michelin ljetne gume dolaze sa savršenim svojstvima.

Top rezultati za Michelin ljetne gume

Njemaèki èasopis "Gute Fahrt" nalazi da su Michelin ljetne gume definitivno vrijedne preporuke. U svom pregledu, Michelin Pilot Sport 3 osvojila je lidersku poziciju - naroèito kada je u pitanju rukovanje na mokrim cestama. Za ljetni pneumatik dobila je zahvalnost za veliku stabilnost. Vrhunski su se pokazale pri koèenju na mokrim i suvim cestama. Njemaèki èasopis "Sportauto" je redovito razmatrau Michelin gume, izmeðu ostalog Michelin Pilot Sport Cup +. na testovima su bili posebno oduševljeni direktnim brzim odzivom na upravljaè Michelin ljetnih guma.