Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Nexen zimske gume

Nexen gume su diljem svijeta prodavane više od 60 godina. Dok je aktivnost tvrtke prekinuta osam godina nakon njezinog osnutka do 1950-1953 Korejskog rata, puno se dogodilo: Nexen je uvršten na burzi u 1976., sporazum o suradnji s Michelin i prebacivanje iz dijagonalnih guma na radijalne. Gume ovog južnokorejskog branda su dostupne u Europi već nekoliko godina, a mogu se kupiti od glavnih online guma trgovaca, kao što je gume.com.hr. Tvornica u Češkoj trenutno ima u planu za poboljšanje marke za Europsku prisutnost.

Nexen gume postoje u prvom redu za osobna i SUV vozila te su poznate po svojoj impresivnoj cijeni-performanse omjer. U 2013. godini, ADAC je testirao Nexen Eurowin 600 u velièini 185/60 R15 T i dodijelio prvorazredni rejting na suhim cestama. Isplativost gume u smislu otpornosti na habanje i potrošnju goriva takoðer je zanimljivo, Eurowin 600 je zapravo guma iz Roadstone koji se prodaje pod imenom Nexen).

WinGuard Sport je " istina " Nexen zimska guma . Sa veliki širokim utorima utora guma je dizajnirana kako bi se sprijeèilo prianjanje u pliæaku - vanjski utori nazubljen za bolje prianjanje na snijegu, dok oni unutarnji su rasporeðeni u cik-cak za dobru stabilnost pri velikim brzinama (u nekim veličinama, ovaj proizvod je pogodan za brzine do 240km / 150 milja na sat). Za male automobile, tu je Nexen WinGuard Snow'G , èiji utori dovoljno poboljšavaju svoj stisak na snježnim I ledenim cestama.

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa