Payment Banner

Nexen zimske gumeMarka:
Model guma:
Oznaka modela:
Tip vozila:

Nexen gume su diljem svijeta prodavane više od 60 godina. Dok je aktivnost tvrtke prekinuta osam godina nakon njezinog osnutka do 1950-1953 Korejskog rata, puno se dogodilo: Nexen je uvršten na burzi u 1976., sporazum o suradnji s Michelin i prebacivanje iz dijagonalnih guma na radijalne. Gume ovog južnokorejskog branda su dostupne u Europi već nekoliko godina, a mogu se kupiti od glavnih online guma trgovaca, kao što je gume.com.hr. Tvornica u Češkoj trenutno ima u planu za poboljšanje marke za Europsku prisutnost.

Nexen gume postoje u prvom redu za osobna i SUV vozila te su poznate po svojoj impresivnoj cijeni-performanse omjer. U 2013. godini, ADAC je testirao Nexen Eurowin 600 u velièini 185/60 R15 T i dodijelio prvorazredni rejting na suhim cestama. Isplativost gume u smislu otpornosti na habanje i potrošnju goriva takoðer je zanimljivo, Eurowin 600 je zapravo guma iz Roadstone koji se prodaje pod imenom Nexen).

WinGuard Sport je " istina " Nexen zimska guma . Sa veliki širokim utorima utora guma je dizajnirana kako bi se sprijeèilo prianjanje u pliæaku - vanjski utori nazubljen za bolje prianjanje na snijegu, dok oni unutarnji su rasporeðeni u cik-cak za dobru stabilnost pri velikim brzinama (u nekim veličinama, ovaj proizvod je pogodan za brzine do 240km / 150 milja na sat). Za male automobile, tu je Nexen WinGuard Snow'G , èiji utori dovoljno poboljšavaju svoj stisak na snježnim I ledenim cestama.

Mi možemo
montirati Vaše gume!

Izaberite jedan od
vulkanizerskih servisa sa kojima surađujemo u Vašoj okolini:

*Cijene važe (osim ako nije drugačije naznačeno) po komadu i uključuju PDV plus troškove prijevoza unutar
Trazimo stanice za montazu
Vaš partner za montiranjePotrebne su radionice koje bi bile nase stanice za montazu. Besplatna prijava ovdje ovdje.