Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Nokian ljetne gume

Nokian osnovana tek 1988. godine, ali od tada tvrtka je narasla na premium proizvoðaèa visoko kvalitetnih guma , Izvrsna recenzija svjedoèi ovo vrijeme i opet - i sve više i više vozaèa ima povjerenje u izvanredne znaèajke Nokian ljetne gume.

Sigurna i udobna vožnja

Nokian odgovara uzorku profila, kao i silika profila spoj njezinih ljetnih guma za zahtjevne uvjete na cesti. U širokim utorima kanali osiguravaju optimalno raspršivanje vode. Èak i uz jake kiše ili opasnost od akvaplaninga, Nokian ljetne gume nude vrlo dobro prianjanje. To se pokazujekao dobro u rukovanju ljetnim gumama. S inovativnim tehnologijama, proizvoðaè je uspio dodatno smanjiti otpor kotrljanja. Posebna smjesa gaznoga sloja èini je laganom gumom i smanjuje potrošnju goriva.

Pobjednik testa ljetnih guma 2012. njemaèki magazin "Auto Bild"

Nokian ljetnim gumama je dodjelio prvo mjesto na sveobuhvatnom testu ljetnih guma po "Auto Bild". Dodijelio jo je oznaku "uzoran". Ukupni poredak glasi: ". Uvjerljiva s najkraæim putem koèenja na mokrim i suhim cestama, precizno upravljanje, stabilnog smjera kontrole, niske potrošnje" U vlažnim uvjetima, Nokian ljetne gume " koèenje je kraæe od najgorih testirani natjecatelja. U 2012. godini, njemaèki magazin "Auto Zeitung", zakljuèio je da ima sigurno rukovanje na suhim i mokrim cestama, ocjena "vrlo dobar".

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa