Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Ovation zimske gume - ekonomièan naèin za sigurno putovanje!

Ovation je proraèunski brand guma i pripada Shandong Hengfeng Rubber & amp; Plastic Co, Ltd - jedan od Kineskih najveæih proizvoðaèa guma. Tvrtka proizvodi radijalne gume za osobna vozila, SUV i komercijalna vozila, te djeluje sa nekoliko velikih proizvodnih kapaciteta postrojenja. Relativno nedavni dolazak na tržište Hrvatske, gume ipak uživaju porast popularnosti u sektoru gospodarstva.

Korištenje guma posebno dizajniranih za zimske vožnje je obvezna tijekom zime, kao i ljetne gume koje koriste gumene spojeve i obrasce koji se ne mogu nositi s niskim temperaturama i smrznutim cestama. Za troškovno svjesne kupce, gume.com.hr nudi Ovation zimske gume koje pružaju sigurnost i pouzdanost po povoljnim cijenama .

Uživajte u prednostima ozbiljno jeftinih novih Ovation zimskih guma

Ovation W586 zimska guma je dizajnirana da pruži odgovarajuæu zimsku uèinkovitost, zapošljavajuæi silicijski spoj koji ostaje podatan i uèinkovit pri niskim temperaturama, a dubok dezen gaznoga sloja s dobro profiliranim stopicama za bolju evakuaciju vode i snijega. Ovaj popularni model za male, kompaktne i srednje velike osobne automobile dostupan je u velièinama od 155/65 R13 do 225/55 R17.

Za lagana gospodarska vozila, Ovation W586 ima pojaèanu izgradnju i nudi dobru trakciju u teškim zimskim uvjetima, kao i trajnost i poveæanu nosivost. Kao i uvijek, gume.com.hr nudi vam pametno rješenje pod najpovoljnijim uvjetima, Naruèite sada najmanje dvije Ovation zimske gume, i dostava u Hrvatskoj je apsolutno besplatna!