Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

100 posto zabave u vožnji s Pirelli ljetnim gumama

Pirelli ljetne gume

Pirelli ljetne gume su poznate po svom beskompromisnom rukovanju na svim cestama. Pirelli je dobavljač guma na Svjetskom prvenstvu u reliju (WRC). Naravno, proizvođač također nudi proizvode s posebnom kombinacijom tehnièkih inovacija, maksimalnom sigurnosti rukovanja na velikim trkaćim stazama. S više od 100 godina iskustva, Pirelli je uspio proizvesti savršene ljetne gume za svako vozilo i potražnju!

Izvanredna sigurnost s Pirelli ljetnim gumama

Ljetne gume Pirelli sa sigurnošæu daju jamstvo tijekom vožnje kao i kraæi put koèenja. Jedinstveni spoj gume osigurava njihovu tvrdoæu, èak i kada su izložene visokim temperaturama. Sigurna vožnja je u srži ovih guma, pogotovo pri vožnji velikom brzinom. Na mokroj cesti, disperzija vode je omoguæila za Pirelli ljetne gume jedinstven uzorak gaznog sloja. Kotrljanje Pirelli guma ima odlièan kontakt na tlu zahvaljujuæi brazdama na gaznom sloju. Tu je konstantno odlièno rukovanje na cesti!

Jake sportske performanse sa Pirelli ljetnim gumama

Ljetne gume Pirelli su savršen spoj strasti i tehnologije. Bez obzira na vremenske uvjete i na površinu ceste, gume jamèe dinamièno i uravnoteženo rukovanje. Optimalna kontrola smjera je samo jedna od mnogih otvorenih moguænosti za stvaranje udobne i prikladne vožnje. Niskim otporom kotrljanja i niskim trošenjem dovodi do niske potrošnje goriva, kao i trajnosti i dugovjeènosti. Kada birate Pirelli ljetne gume, dobivate visoke performanse I kvalitetan proizvod koji zadovoljava sve sigurnosne potrebe. Ljetne gume Pirelli su na svim testovima osvojile najbolje bodove.

Izvrsne ocjene za Pirelli ljetne gume

Ispitivaèi u njemaèkom magazinu "auto-moto-und-sport" su ocijenili Pirelli ljetne gume s najvišim ocjenama. Glavni èimbenik u mnogim mišljenjima je njihovo izvanredno prianjanje u suhim uvjetima, niski otpor kotrljanja i dobro koèenje, kao i izravna izvedba i okretnost. Njemaèki magazin "AutoBild" preporuèa ljetne gume Pirelli. Tijekom testa, pokazalo se da su dobro uravnotežene, s niskim otporom kotrljanja i iznenaðujuæe dobrim svojstvima pri vožnji kroz blato.