Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Često postavljana pitanja

 1. Imate li u ponudi i gume za motor?
 2. Iz kojeg razlog ima Delticom tako povoljne ponude?
 3. Ko je Delticom AG?
 4. Nude li i nešto više osim guma?
 1. Imate li u ponudi i gume za motor?

  Da, na našoj internet stranici www.gume.com.hr možete se informirati o cjelokupnoj ponudi guma za motocikl. 2. Iz kojeg razlog ima Delticom tako povoljne ponude?

  Iz tog razloga želimo čuti šta ADAC na to kaže, pogotovo kada je riječ o cijenama:
  "U tabeli navedene raspone cijena za pojedine gume (bez montaže) istražila je Stiftung Warentest anketi s trgovcima [...]. Oni služe kao dokaz, jer cijene za jednu određenu gumu mogu biti od trgovca do trgovca različite. Razlog: proizvođači guma prodaju svoje produkte po veoma različitim cijenama - Kriterij kao što je količina narudžbe ili vrijeme narudžbe imaju direktan uticaj. Trgovac mora naravno cijenu prodaje ekonomski ukalkulirati."
  To je još uvijek aktuelno.
  Uz to želimo reći, da na osnovu internacionalnoh kontakata u interesantnim kolicinama i prema atrakativnim uvjetima kupujemo, uz to što procese poslovanja kroz konzikventno korištenje internet tehnologije i na taj način štedimo novac. Iz tog razloga vam nudimo povoljne cijene. 3. Ko je Delticom AG?

  Više informacija vezano za Delticom AG možete pronaći na internet stranici tvrtke www.delti.com. 4. Nude li i nešto više osim guma?

  Da, na lijevoj strani naše stranice gume.com.hr možete pronaći kompletnu paletu proizvoda.te