Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Sava zimske gume

Slovenska tvrtka Sava je jedan od najveæih i najuspješnijih proizvoðaèa guma u Srednjoj Europi, nudi široku paletu guma za automobile, SUV, teretna vozila i lake kamione. Poèevši od 2004. godine, Sava je postao dio Goodyear Tire & Rubber Company, to u potpunosti pridonosi poveæanju kvalitete svojih proizvoda - logo tvrtke, redizajnirani 2009. godine, izražava sve: Sava - europske kvalitete gume.

Zimske gume su proizvedene sljedeæi stroge standarde kvalitete Goodyear uvjeravajuæi potrebnu sigurnost u teškim zimskim uvjetima i na smrznutim cestama.

Sava zimske gume - izvrsno prianjanje i kraæi put koèenja

Sava zimske gume preporuèuju se zbog svoje stabilnosti, dobrog prianjanja i upravljivosti na mokroj i snijegom pokrivenoj cesti tijekom zime. One imaju poseban sastav koji im omoguæuje da zadrže svoje svojstvo na temperaturama ispod 7 stupnjeva Celzija, nudeæi dobro prianjanje na bilo kojoj podlozi.

Top izvedbe zimskih profila poput Eskimo S3 + ili Eskimo HP se preporuèuje vlasnicima automobila tijekom zime. Na gume.com.hr možete naruèiti Eskimo SUV model za off-road / 4x4s, a Trenta M + S za kombije.

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa