Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Vredestein ljetnje gume

Vredestein ljetnje gume

Vredestein tvrtka je osnovana u Nizozemskoj 1909 i u poèetku je pokazala inovacijski duh, duh dizajna, sigurnosti i kvaliteta. Razvoj sklopivih rezervnih guma je posebno privukao pažnju mnogobrojnih znatiželjnika. Vredestein ljetnje gume visoka kvaliteta i uèinkovitost su priznati u brojnim testovima poznatih èasopisa.

Vredestein ljetne gume - niska razina buke, visoke performanse

Vredestein ljetnje gume garantuju prvoklasnu udobnost na mokrim i suhim cestama. To se postiže niskom bukom kotrljanja Vredestein ljetnih guma. Poseban dezen gaznoga sloja pridonosi super-glatkoæi u vožnji - s lijevim i desnim modelom profila koji je odmaknut prema središnjem dijelu gume.

Gume u segmentu visokih performansi

Vredestein ljetna guma "ULTRAC" je jedna od najboljih guma u segmentu visokih performansi. Jedinstvena silicijumska smesa gaznog sloja doprinosi optimalnom prianjanju i sigurnom rukovanju - na svim cestovnim površinama i bez obzira na vremenske uvjete.

Najviše ocjene u recenzijama

Na ljetnjem testu guma 2012 od najveæeg Njemaèkog automobilskog kluba ADAC, Vredestein “SPORTRAC” je dobio najviše ocjene za upravljanje na suhim i mokrim površinama. Njemaèki magazin "Sport auto" je proglasio Vredestein “ULTRAC” za njihovu omiljenu gumu u 2012, kada je u pitanju vožnja u mokrim uvjetima. Guma nudi veliku disperziju vode poveæavajuæi sigurnost, kod suoèavanja sa rizikom od akvaplaninga. Sveobuhvatan pregled guma 2012 od strane Njemaèkog magazina "Auto Bild" nagraðuje Vredestein “SPORTRAC” titulom izrazito “uzorna”.