Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Vozite udobno uz Goodyear ljetne gume

Goodyear ljetne gume

Goodyear je meðu vodeæim svjetskim proizvoðaèima automobila guma veæ mnogo godina. Neprestanim uvoðenjem novih i inovativnih tehnologija, tvrtka uspjeva razviti ljetne gume koje su najviših standarda. Goodyear ljetne gume su znaèajno podigle stupanj kvalitete u posljednjih nekoliko godina.

Inovativna tehnologija sa Goodyear ljetnim gumama

Tijekom posljednjih nekoliko sezona proizvoðaè guma je dobio mnogo pažnje za nove inovativne tehnologije. Goodyearova linija proizvoda OptiGrip, primjerice, predstavlja revolucionarnu "Smartwear-tehnologiju". Za poveæani životni vijek u uporabi su dodatne šare i dodatni gumeni slojevi. Stoga ove ljetne Goodyear gume æe Vam dati optimalne performanse tijekom cijelog životnog ciklusa. U 2009. Goodyear pokreæe inovativnu EfficientGrip gumu s FuelSaving tehnologijom kako bi se smanjila potrošnja goriva.

Super guma za svako vozilo

Ljetne gume Goodyear èine svaku vožnju zadovoljstvom. Prednost Goodyear ljetnih guma posebno dolazi do izražaja kada je u pitanju maksimalno prianjanje na suhim i mokrim cestama. Bilo da je to ugodna guma za obiteljski automobil, šira guma za sportsku vožnju ili zimska guma s velikim rukovanjem: Goodyear nudi izvrsnu gumu za svaki zahtjev i potražnju.

Najbolje su ocjenjene Goodyear ljetne gume

Zahvaljujuæi inovativnoj tehnologiji, Goodyear ljetne gume dosljedno postižu najviše pozicije u testovima. Njemaèki magazin "AutoBild Sportscars" dodijelio je oznaku "idealna" u 2012. Po mišljenju recezenta, ljetne Goodyear gume su svenamjenske i za mokre i suhe ceste. Ljetne gume uvjeravaju svojim pouzdanim usporavanjem na mokrim i suhim površinama, praktiènim rukovanjem i njegovom vrlo niskom bukom kotrljanja. Za njemaèki struèni magazin "Sportauto", Goodyearova guma Eagle F1 Asymmetric2 pokazuje svoju pravu snagu na mokroj osnovi. Visoko kvalitetne guma od Goodyear-a su osvojile najviše bodova u gotovo svim kategorijama.

Najbolja kvaliteta i pristupaène cijene

Goodyear ljetne gume velike kvalitete ne prodaju se po visokoj cijeni, kao ljetne Goodyear gume pružaju Vam veliku vrijednost za svoj novac. Ne èudi da su Goodyear ljetne gume izbor proizvoðaèa i vozaèa kada je u pitanju opremanje auta s prvim ljetnim gumama u izlazu iz proizvodnje.