Status narudžbe x
Odjavi se

1777610017776100

Semperit ljetne gume

Semperit ljetne gume

Semperit je brand popularnog proizvoðaèa guma Continental Continental. Cijena - vozaèi æe svjesno otriti da su Semperit ljetne gume tehnološki napredne gume sa vrlo niskom cijenom. Proizvoðaè guma nudi ljetne gume za kompaktne automobile, kao i sportsku vožnju ili komercijalna vozila.

Gume sa izvrsnim prianjanjem

Semperit gume “Speed-Life” su dizajnirane posebno za automobile srednje klase i luksuzne automobile. Posebne osobine ove ljetne gume su izvrsno prianjanje na suhim, kao i mokrim površinama. Semperit ljetne gume pokazuju svoje dobro prianjanje pogotovo u zavojima. Zahvaljujuæi širokim žljebovima, ove ljetne gume osiguravaju vrlo dobru disperziju vode i stabilnu upravljivost pri suoèavanju sa rizikom od akvaplaninga. "Comfort-Life" je dobar izbor kada su vam potrebne gume za kompaktne automobile i automobile srednje klase. Uz nisku buku u vožnji, posebna smjesa gaznog djela produžava životni vijek i smanjuje potrošnju goriva.

Semperit ljetne gume sa dobrim rezultatima testiranja u 2012

Njemaèki magazin "Auto Bild" je dodelio Semperit ljetnim gumama oznaku “preporuèljiva”. Testeri su posebno istakli izvanrednu upravljivost na mokrim površinama. Oznaka "vrlo preporuèljiva" je dodijeljena od strane magazina "Freie Fahrt". Semperit ljetne gume su osvojile 39 od ukupno 40 poena u kategoriji uèinkovitosti. Osim toga, gume su potpuno uvjerljive u recenzijama, kada je u pitanju sigurnost na suhim i mokrim cestama.