Koristimo cookies. Korištenjem ove web stranice prihvaćate njihovu upotrebu.
OK
Status narudžbe x
Odjavi se

00385177761000038517776100

Prvoklasna vožnja sa premium Continental ljetnim gumama

Continental ljetne gume

Continental ljetne gume su veæ dugo meðu vodeæim proizvodima, kada je rijeè o sigurnosti i udobnosti. Osim toga, proizvoðaè je fokusiran na ekološke aspekte pri razvoju ljetne I zimske gume. To pokazuje snagu u gumama u prijedjenoj kilometraži, kao i niskom otporu kotrljanja što dovodi do niže potrošnje goriva, a time znaèajno smanjenje emisije CO2.

Continental je tržišni lider u ugradnji poèetne auto opreme

Mnogi proizvoðaèi automobila diljem svijeta oslanjaju se na Kontinentalove kvalitete ljetne gume kad inicijalno postavljaju gume na automobile. Svaki èetvrti automobil napustajuci proizvodnu liniju danas vozi na ljetnim gumama Continental. One su potpuno uvjerile svojom velikom trajnoscu, odlicnim voznim performansama i velikim brojem prijeðenih kilometara. Ne èudi da mnogi vlasnici automobila uzimaju zamjenske gume visoke kvalitete- Continental ljetne gume, prilikom zamjene istrošene gume.

Inovativna tehnologija i razvoj

Proizvoðaèi i vlasnici automobila podjednako cijene znanje i struènost koje ide uz svaku Continental gumu. Continental ljetne gume kontinuirano podizu kvalitetu kada je u pitanju rukovanje i udobnost tijekom vožnje. Konstantno istraživanje i razvoj dovodi do toga da ljetne gume suoèavaju savršeno s opasnim akvaplaning rizikom. Osim toga, Continental je uspio smanjiti gubitak trakcije na minimum.

Uvjerljivi recenzenti: Continental ljetne gume

Tijekom posljednjih nekoliko godina, Continental je naporno radio na tehnièkim prednostima za svoje proizvode. To pokazuju osobito rezultati u èasopisima. Continental ljetne gume redovito osvajaju najviše položaje. U 2012, njemaèka Publikacija "Auto motor und sport" potvrðuje da ljetne gume Continental dolaze s izvrsnom performansom i sigurnim rukovanjem na cestama, minimalnim optereæenjem prijenosa, niskim otporom kotrljanja i velikim akvaplaning svojstvima. Najviše ocjene za Continental ljetne gume su takoðer nagraðene od strane njemaèkog magazina "Firmenwagen".

Continental ljetne gume: Savršene za premium automobile

U premium rasponu ContiPremiumContact, Continental je razvio ljetne gume posebno dizajnirane za potrebe vozaèa premium brandova. U mokrim uvjetima, jedinstveni uzorak sare odovodi vodu s guma i time smanjuje rizik od akvaplaninga. Bez obzira na vremenske uvjete, sportska i sigurna voznja zajamcena je uz Continental gume!

Kod nas: sve inkluzivno

Naše cijene guma sadrže transport i pakiranje od dva komada pa dalje, unutar Hrvatske izuzev otoka.

Način plaćanja

Platite udobno kreditnom karticom ili uplate
Visa MasterCard
Visa