Talijanski Alfa Romeo pravi sportska vozila za zahtjevne vozace.Proizvođač automobila se pridružio Fiat Grupi u 1986.
Audi proizvodi premium klasu vozila s posebnim dodirom sportskog dizajna. Danas je Audi jedan od vodećih proizvođača automobila u svijetu, a posebno u područjima srednje klase, srednje vise klase i vozilima.
Alpina marka je jako popularna medju ljubiteljima sportskih vozila. Tvrtka nudi tjuning automobile, na temelju BMW-linije proizvoda.
Britanski proizvođač sportskih automobila prihvatio je izazov izgradnje auto-moto vozila za komercijslno korištenje u ranim godinama 20. stoljeća.
Bentley je jedan od vodećih proizvođača luksuznih automobila.
BMW, njemački proizvođač kvalitetnih vozila, zadivio vozača diljem svijeta. BMW sama aktivno sudjeluje u razvoju nove gume.
Automobil marke Cadillac je dio američke automobilske tvrtke General Motors koja je specijalizirana u high-klase automobila. Do 1970-ih, brand je poznat po svojim izvaljen dimenzija.
Tradicionalna američka tvrtka s vrlo bogatom poviješću. U 2011, Fiat Group je postala većinski vlasnik Chrysler Group LLC.
Proizvođač automobila Chevrolet je osnovan u SAD-u 1911. Danas, tvrtka nudi svoje respektabilan niz modela automobila širom svijeta. Osim malih i velikih obiteljskih automobila, Chevrolet također nudi sportske automobile, SUV-s i kombija.
Tradicionalna američka tvrtka s vrlo bogatom poviješću. U 2011, Fiat Group je postala većinski vlasnik Chrysler Group LLC.
Dacia jedobro poznat proizvođač posebno povoljnim vozila . Tvrtka je osnovana 1966 , u suradnji s francuskim proizvođačem automobila Renault .
Daewoo jeGeneral Motors podružnica specijalizirana za mala vozila i kompaktnih automobila .
Dodge jeamerički automobilski brand ,podjela Chrysler Group LLC . Dodge prisutnost na europskom tržištu je uglavnom u obliku američkih uvezenih vozila .
Daihatsu je poznat osobito za svoje malih obiteljskih automobila . Prvotimci proizvođača je dopunjen nekim modelima SUV i raznim kombijima .
Fiat S.p.A osnovana je 1899. Tijekom desetljeća, talijanski proizvođač automobila je izrastao u jednog od najvećih proizvođača automobila. Fiat nudi široku paletu malih vozila i kompaktnih automobila.
Ford je jedan od najvećih proizvođača automobila na svijetu i uživa veliku popularnost diljem svijeta. Njihova opsežna postava automobila pokriva sve potrebe i očekivanja.
Ferrari automobili su među najspektakularnijih vozila ikada izgrađen . Talijanski proizvođač sportske i Formula 1 trkaćih automobila je 90 % u vlasništvu Fiat grupe .
Hyundai je jedan od mlađih proizvođača automobila.Tvrtka je osnovana 1969 i 8 godina kasnije započeo marketinga svoje prve automobile. Trebalo je samo kratko vrijeme za Hyundai postati jedan od najboljih proizvođača automobila, a njihovi automobili se danas prodaju u cijelom svijetu. Oni specijalizirati u obitelji vozila, kombi vozila, SUV-a i sportskih automobila.
Hondin portfelj uglavnom sastoji od obiteljskih automobila.Japanska tvrtka razvija, gradi i prodaje automobile, motocikle, brodske motore, elektrane i motorizirana opremu diljem svijeta. Honda je najveći svjetski proizvođač motora s unutarnjim izgaranjem.
Japanski proizvođač automobila Isuzu je poznat više po svojim specijaliziranim vozilima , kao što su ORVs i pick -up , što je razlog zašto je njihov popis , neovisno razvijenih modela automobila je prilično kratko .
Infiniti jeluksuzni ogranak proizvođač automobila Nissan .
Jeep brand stoji za kvalitetne off-road vozila, koji žive do čak do najviših očekivanja. Jedan od njihovih najpopularnijih modela Jeep Grand Cherokee.
Jaguar je britanski multinacionalna proizvođač automobila , specijalizirana za sportske automobile i uprskati luksuza . Kao što su to uglavnom vozila s visokih performansi motora , oni uglavnom koriste 16 do 21 inčne gume .
KIA je proizvođač u Južnoj Koreji broj 2 automobila i prodaje svojih vozila diljem svijeta. Njihova opsežna postava uključuje sve, od malih vozila do velikih obiteljskih automobila i kombija.
Kada je u pitanju razvoj visokih performansi off - road vozila , Land Rover je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih brandova . Ide za Land Rover je gotovo neizbježno , za svakoga tko provodi puno vremena vožnje s ceste . Engleski brand ima svoje korijene u razvoju čvrstih poljoprivrednih vozila , između ostalog .
Talijanski proizvođač automobila s Razjareni bik logo je zgrada ograničeno izdanje sportskih automobila od 1964, a 1998 je integrirana u Volkswagen Group u sklopu Audi AG.
Lada je odavno Rusiji i istočnoj Europi najveći auto proizvođača. Tijekom vremena, oni su surađivali s mnogim drugim proizvođačima automobila.
Lexus je jedan od najpoznatijih proizvođača velikih obiteljskih i izvršne automobila . Lexus brand je dio japanske Toyota Motor Corporation i stavlja snažan naglasak na udobnost vožnje .
Lancia je bio jedan od ranih pionira automobilu inženjering i uvijek je bio veliko ime u rally utrke. Dio Fiat Group od 1969, a danas su održali snažnu suradnju s Chryslerom proizvođača automobila.
Maybach-Manufaktur koristiti za razvoj i prodaju luksuzne limuzine kao podružnica njemačkog Daimlera AG. Maybach jer je zamijenjen Mercedesa S-klase.
Talijanski proizvođač sportskih automobila s trozubac amblem. Nekada vrlo uspješni nezavisni brand trkaćih automobila, Maserati je u međuvremenu pridružio Fiat Group.
Od malih do velikih obiteljskih automobila, od sportskih automobila na SUV, Mazda ima sve kategorije od auta pokrivene. Od 1959, kada su prodali svoj ​​prvi model, japanska tvrtka je narasla da je jedna od najvećih svjetskih proizvođača automobila.
MG Motor jebritanski automobilski brand . Nakon bankrota MC Rover , automobili su razvili kroz Shanghai Automotive Industry Corporation .
Mercedes-Benz je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača automobila i registrirani zaštitni znak tvrtke Daimler AG. Mercedes stavlja veliki naglasak na udobnost vožnje pri dizajniranju svoje automobile.
Mitsubishi je iz Japana i jedan je od najvećih svjetskih proizvođača automobila , specijalizirana uglavnom u malih i velikih obiteljskih automobila . Mitsubishi postava uključuje i kombije i SUV .
Mini je brand malih gospodarskih vozila koje je razvila British Motor Corporation ( BMC ) i proizvedeni od strane različitih licencnim partnerima (kao što su Austin , Morris ili Rover ) nad tijekom svoje povijesti . Classic mini jeinstant hit . Nakon preuzimanja od strane BMW-a ,Mini brand je reimaged s novim modelima .
Iako su prvi automobili japanski proizvođač prodali uglavnom u Australiji , danas Nissan izvozi svoje automobile u cijelom svijetu . Vozilo line-up uključuje i malih i velikih obiteljskih automobila , kao i sportskih vozila i SUV .
Izvorno njemački (sada posluje pod General Motors) proizvođač automobila Opel prodaje svoja vozila ne samo u Europi, nego iu zemljama kao što su Kina, Australiji i Singapuru. Kupci cijeniti pouzdanost razni Opelovi modeli nude.
Malezijski proizvođač automobila Proton rođen 1983 iz japanske - Malezijski suradnje Mitsubishi Heavy Industries i Malezije , a počela je s proizvodnjom u 1985 .
Pontiac je brand pod američkom američki General Motors Company (GM), dok je bio ukinut u 2010 kada je GM podnio stečaj. Pontiac koristi utjeloviti sportskih automobila u srednjem cjenovnom segmentu, prodali u mlađoj ciljnoj skupini. Osobito Firebird Trans Am modela uživali široko dostizanje popularnosti, kada je nastupio u određenom iznimno uspješne američke televizijske serije za vrijeme sredine 80-ih.
Francuski proizvođač automobila Peugeot, nakon što je počela prodaja automobila u 1891, je svjetski najstariji automobil marke. U novije vrijeme, Peugeot je udružio s Citroën formirati PSA Peugeot Citroen Group, koja je također iza Volkswagen AG, drugog po veličini europskog proizvođača automobila.
Porsche , za mnoge vozače , jebrand koji utjelovljuje sport automobila , nakon što je njihov veliki proboj u 1963 Porsche 911 . Porsche je također jedan od rijetkih proizvođača automobila , aktivno sudjeluje u razvoju guma .
Rover jebritanski automobilski brand s dugom i bogatom poviješću tvrtke . Njihov Viking ratni amblem je dizajniran u Sredinom 80-ih .
Renault je jedna od europskih najprodavanijih marki automobila . Svojom sveobuhvatnom ponudom raznih modela , Renault ima savršeno vozilo za sve potrebe .
Češki proizvođač automobila Škoda je osnovana 1925 sa sindikatom o Laurin + Klement . Proizvodnju automobila ogranak tvrtke je nabavio Volkwagen AG u 1991 , što je rezultiralo vrlo uspješne ere za Škodu.
Te male , kompaktnih automobila subrand Daimler AG i vrlo popularan, osobito s vozačima koji puno putuju po gradu .
.Španjolski proizvođač automobila Seat je osnovan 1950 , a pripada Volkswagen grupe od sredine 90-ih godina . Oni specijalizirati u malih i velikih obiteljskih automobila .
Japanska automobilska tvrtka Suzuki je osnovana davne 1909 i počeli su razvijati dizajna za kompaktnih automobila već 1937 . Čak i danas , Suzuki je specijalizirana uglavnom malih obiteljskih automobila , dopunjen nekim većim modelima , kao i raznih SUV .
Švedski brand Saab je kratica za pouzdane i kilometraže izvršne automobila .
Subaru jeu cijelom svijetu po veličini proizvođač pogonom na sva četiri kotača vozila . Osim snažnih SUV ,japanski proizvođač automobila također nudi malim i velikim obiteljskim vozilima
Četvrti po veličini južnokorejski proizvođač automobila SsangYong Motor specijalizirana AWD i FWD vozila . SsangYong ušao u tehnološkom partnerstvu s Mercedes-Benz 1991 .
U 2007 , japanska Toyota Motor Corporation porastao kao najvećeg proizvođača automobila u svijetu , s više od 9,5 milijuna prodanih vozila . Njihova pouzdanost posebno je cijenjen od strane vozača automobila diljem svijeta . Njihov raspon modela automobila pokriva sve kategorije i klase .
Njemački automobilske tvrtke Volkswagen je najveći europski proizvođač automobila , a na trećem mjestu u svijetu . Matična tvrtka ,Volkswagen AG , prodaje osobnih automobila pod Audi, Bentley, Bugatti , Ducati , Lamborghini , Porsche, MAN, Scania , Seat , Škoda i VW . Volkswagen kultni automobil 20. stoljeća bio jeVolkswagen Buba .
Volvo ješvedski proizvođač automobila koji nudi široku paletu velikih obiteljskih automobila , izvršne i luksuznih automobila , kao i SUV . Volvo automobili su uglavnom poznati po svojoj visokoj kilometražu .